RETSEPT: Vege kõrvitsawrap

Kuna Teeme Koos 2018 grupi selle nädala üks ülesannetest oli teha üks veganpäev, siis alustasin sellega kohe täna. Mulle vegantoidud istuvad hästi ja kuna täna on ainus vaba päev sel nädalal, siis tundus kõige mugavam variant. Hommikusöögiks sõin overnight oatsi, mis on mu uus lemmik (niii mõnus ja kõht püsib ka kaua täis) ja lõunaks tegin eneselegi ootamatult imemaitsva wrapi.
Ma ei kirjuta pealkirja igaks juhuks vegan, sest sees on mesi, mis on veganitele üsna vaidlusttekitav koht. Õnneks see koostisaine ei ole üldse asendamatu, nii et igaüks teeb, kuidas endale parem tundub 🙂
Vaja läheb:
Täisteratortillasid
Muskaatkõrvitsat
Punast sibulat
Paprikat
Hummust
Frillist
Küüslauku
Sojakastet
Mett
Seesamiseemneid
Punase karri pasta (optional, mulle meeldib teravus)
Valmistamine ei ole üldse keeruline. Kuumuta õli ja lisa pannile tükeldatud kõrvits, viilutatud punane sibul, purustatud küüslauk, hakitud paprika. Maitsesta sojakastme ja punase karri pastaga, lisa mesi ja kuumuta keskmisel kuumusel veel paar minutit, kuni kõrvitsatükid on peaaegu pehmed. Sega hulka seesamiseemned.
Määri tortillale hummus, pane peale frilliselehti, selle peale ülejäänud segu pannilt, keera rulli ja pista paariks minutiks eelsoojendatud ahju (umbes 200kraadi näiteks), kuni tortilla muutub krõbedaks. Naudi soojalt 😉 IMG_1136IMG_1143
 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga